Elaboración de conservas de Ensis macha (Molina, 1782) “concha navaja“ al natural
View/ Open
Download
(application/pdf: 13.13Mb)
(application/pdf: 13.13Mb)
Date
2016Author(s)
Guerrero Moreyra, Julio César
Metadata
Show full item recordAbstract
La elaboración de conservas de "navajas" al natural, se llevé a cabo con la
especie Ensis macha (Molina, 1782) en el periodo comprendido entre
abril y octubre del 2015.
Se adquirió un total de 36,500 Kg. de materia prima (navajas sin
valvas) para realizar cinco pruebas experimentales, materia prima que fue 030
recepcionada en cajas plásticas. The present investigation to elaboration of Canning of "navajas" natural, was
performed with the species Ensis macha (Molina, 1782) in the period between April
and October 2015.
A total of 36,500 kg was purchased. of raw material (navajas without valves) in order
to realice five experimental tests, raw material was delivered in plastic boxes.
Collections
- Título Profesional [68]